Antieke ijskarren

Verhuur van Antieke ijskar met bediening

Antieke ijskar met bediening

Onze prachtige Antieke ijskar komt graag bij u langs met een ijscoman. Ambachtelijk schepijs is nog altijd een traktatie voor jong en oud!

Voor klanten die onze ijskarverhuur nog niet kennen: wij leveren tegen zeer scherpe tarieven een ijskar op uw privé – of zakelijk feest.
Daarmee zijn wij goedkoper dan wanneer u Magnums zou halen (uiteraard geldt er wel een minimum aantal ijsjes).

Het ijs dat wij gebruiken bij de verhuur van ijskarren is hetzelfde als wat in de salon of via de groothandel verkocht wordt. Evenementen ijs kennen wij niet, u krijgt ambachtelijk bereid Italiaans ijs dat geproduceerd en geserveerd wordt volgens de hygiënecode voor de ijsbereiding.

U wilt uw werknemers eens extra verwennen, laat dan de ijscoman met z’n kleine ijskar, plotseling het kantoor binnen rijden.

OF

Heeft u een presentatie of een beurs, met een ijsje (eventueel in uw bedrijfskleuren) steelt u echt de show bij uw klanten.

Prijs Antieke ijskar met bediening:

De standaard prijs voor Amsterdam e.o. bedraagt € 375,00 excl. BTW.
Dit is inclusief 150 ijsjes met twee bolletjes  en 2 uur bediening.

Voor grotere partijen en buiten regio Amsterdam, neem contact op met ons kantoor en wij maken een offerte op maat! Wanneer u ruim van te voren aangeeft welke smaken u graag wilt, kunnen wij dat (tegen eventuele meerprijs) natuurlijk voor u regelen!

Onze ijswinkel

Onze ijswinkel

Lieve ijsgenieters
Monte Pelmo is momenteel gesloten.
Wij zijn begonnen met onze verbouwing.
In maart 2021 zullen wij weer open zijn met onze vernieuwde winkel, met leuke nieuwe producten in ons assortiment! En uiteraard weer heerlijk assortiment ijs, met nieuwkomers, maar ook de klassiekers!
Blijf allemaal gezond en tot maart 2021!
Ci vediamo l'anno prossimo!